onsdag den 30. november 2016

Løkke som politisk håndværker

Alle ved, det koster at komme i regering, men det kommer til at koste ekstra meget i denne omgang når Lars Løkke Rasmussen først går i gang som politisk håndværker. Når dette en dag går op for partilederne, så er vi meget sandsynligt tilbage til det vi så før sidste uges fredssamling på Marienborg.


Anders Samuelsen 'tvinges' som udenrigsminister til at arbejde for en helt ny kurs på EU-området, og Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, får nu en logningspakke, som han tidligere har talt imod. Hvor godt tror man, at baglandet vil tage imod det kursskifte, der ikke kun vil ske på dette, men helt sikkert på flere områder?

Det bliver højdramatisk når der begynder at komme meningsmålinger i det nye år, som sender Konservative under spærregrænsen, og Liberal Alliance i frit fald!

Det koster at bytte sine holdninger til ministerbiler, og der er ingen tvivl om, at folk vil blive temmelig sure, hvis de stemte på enten Liberal Alliance eller Konservative, og så får en ny version af Venstre. Det svarer lidt til at gå i supermarkedet efter hvidvin, og så komme hjem med rosévin. Der er intet galt med rosé, men rent billedligt talt er det bare ikke det produkt man var på jagt efter, vel? :-)

Så siger folk at politik er kedeligt.... Det er det i hvert fald ikke i år. :-)

Ingen kommentarer: