torsdag den 15. december 2016

Begyndende julefred på bloggen...

Der er ved at sænke sig en vis julefred over det politiske liv. Politikerne er trætte. De vil hjem til familierne og hygge sig, og man forstår dem ganske vel. Der er ikke ret meget kønt ved dansk politik lige nu. Faktisk præcis det modsatte.

Om 2017 bliver bedre rent politisk kan vi kun gætte på, men ét er sikkert. De politiske drillerier vil fortsætte efter statsministeren har afholdt sin nytårstale den 1. januar, og hvorvidt han holder folketingsåret ud afhænger af ganske mange ting.

Forskellige meningsmålinger har sagt hver sine ting. Det har de enkelte aviser causeret meget over, og også her kan man kun gisne om udfaldet ved et folketingsvalg. Nye borgerlige står på spring, og er - ganske naturligt - spændte på hvornår et valg kommer. De har en del at bevise med hensyn til et kommende partiprogram, og det er i deres interesse, at Dansk Folkeparti ikke kommer sig alt for godt ovenpå EU-tilskudsdiskussionen.

Altså modsatrettede interesser afhængig af hvem man spørger. :-)

God weekend herfra til alle. :-)

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Jeg glemte at nævne, at det var en meget nobel handling da Bertel Haarder takkede nej til generalkonsul-stillingen, fordi han ikke ville skubbe den eksisterende til side. Det var en positiv handling som også politiske modstandere har anerkendt ham for.