torsdag den 1. december 2016

Lad de unge få en kørebane - Stands striben

For et par uger siden så jeg en genudsendelse af Danmark ifølge Bubber, hvor han besøgte det de unge mennesker kalder 'striben'. Striben er stedet hvor unge mennesker kører ulovligt ræs, og det blev fortalt, at politiet er begejstrede for en lukket bane, men at politikerne er imod.


Det er ikke til at forstå, vi ikke er nået længere, for jeg husker at vi allerede for et par årtier siden havde debatten om de køretekniske anlæg, som netop kunne bruges til dette formål på aftener og/eller i weekenderne.

Det ville fjerne galskaben fra de offentlige veje, og det er på høje tid, at dette problem tages alvorligt. Lad de unge mennesker få afløb for lysten til at køre stærkt på lukkede anlæg, og lad det foregå under kntrollerede former, hvor man reelt kan lave nogle begivenheder, som får sat en klar politik omkring respekt for farten.

Det er noget som kræver politikernes opmærksomhed, og det er på høje tid, at vi får bugt med den ulovlige stribe, samtidig med at vi kan øge respekten om farten uden for de lukkede baner. Sæt i værk! Det er vores børn, der er på vej til at blive store, og denne opgave KAN lykkes uden det koster samfundet en krone, for de unge mennesker må naturligvis betale et symbolsk beløb for leje af banerne, og komme med nogle klare oplæg til sikkerheden under disse events.

Så ved alle hvordan spillereglerne er!

Ingen kommentarer: