torsdag den 8. december 2016

Man skyder ikke på bådflygtninge!

Her til morgen kunne vi på TV2 News se Dansk Folkepartis EU-ordfører komme med udtalelse om, at skyde mod bådflygtninge i en debat med Europabevægelsens Stine Bosse. Nyheden blev også dækket på Berlingske Online herfra: http://www.b.dk/politiko/dfer-i-kontroversiel-udtalelse-skyd-paa-baadflygtninge. Kenneth Kristensen Berth har et noget underligt forhold til at beskytte EUs grænser, for at sige det pænt!


Manden har gentagne gange bevæget sig på knivsæggen i forhold til §266b, som i visse kredse anses for ærbart at overskride. Den politiske anstændighed fordrer, at MF'ere bliver bedre til at beskytte mindretal - og det gælder også holdningen til bådflygtninge.

Selvom det nok vil undre en del mennesker i såvel Dansk Folkeparti som Nye borgerlige, så er der ikke nogen, der har eneret til planeten. Vi fødes alle tilfældige steder på jorden, og der findes ikke over- eller under-mennesker, som nogle mennesker synes at mene, når de kan udtale sig på denne måde om folk med en anden lød. Det er, for at sige det pænt, simpelthen politisk uanstændigt!

Når ordføreren bliver spurgt flere gange, er det underligt, at han først bagefter trækker i land, og taler om varselsskud. Helt ærligt, hvis folk har mistet deres moralske og etiske kompas, og begiver sig ud på den slags, så er det vist på tide med en rigtig lang orlov. At han sikkert får mange stemmer for at "sige det andre tænker" gør det ikke spor bedre. Tværtimod! Det fortæller bare, at rigtig mange mennesker ikke har forstået en hujende fis af politik når de kan omtale andre mennesker med så ringe respekt.

Må vi bede om kammertonen i dansk politik!

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: