tirsdag den 21. februar 2017

Forbud mod bederum på skoler

I artiklen S vil forbyde bederum på skoler og universiteter kan man læse, at Socialdemokraterne nu sammen med Dansk Folkeparti vil forbyde bederum på skoler og universiteter. Ikke fordi der ER noget konkret problem med disse rum, men fordi man nu har adopteret en retorik hvor vi skal italesætte problemer.


Det er lidt sørgeligt at vi er nået så langt ud på overdrevet i den slags sager. Retorikken er helt gal, og vi får aldrig bedre integration så længe folk render rundt som hovedløse høns og vil løse ting som slet ikke er noget problem.

Folk kan bare læse artiklen, og tænke videre over hvad de vil gøre næste gang lille etnisk ægte Tobias (med syv generationer jysk muld i årerne) begår kriminalitet ved at stjæle en pakke tyggegummi nede i den lokale købmandsbutik. Så skal vi naturligvis hæve ALT tyggegummi i hele Danmark fordi der er en risiko for, at andre - som enten ligner denne Tobias, eller kender denne Tobias - kunne finde på at gøre det samme.

Når man sætter det sådan op, kan de fleste godt se ironien.

Men når det gælder en enkeltstående begivenhed hvor den der formastede sig imod én regel hedder Ali eller Mustaffa, så er det da klart at himmel og jord skal sættes i bevægelse. I hvert fald hvis man, som Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti abonnerer på den nemme retorik. Den retorik der ikke skelner mellem mennesker, og som ALTID saboterer ethvert forsøg på at skabe sammenhold i landet ved at tale om irrelevante ting for at fortsætte en tone man tidligere skulle kigge i historiebøgerne for at finde.

Er det nogen overraskelse, vi er nogle som får kvalme af denne retorik? Føj for pokker!

Ingen kommentarer: