fredag den 17. februar 2017

Satiretegningen om Socialdemokraternes og Dansk Folkepartis samarbejde

Satiretegningen om Socialdemokraternes og Dansk Folkepartis samarbejde har vakt uro hos flere socialdemokrater. Særligt retsordføreren, Trine Bramsen, har givet udtryk for en vis utilfredshed med påstand om sexisme.


Man bør naturligvis straks kunne gennemskue, at dette sker for at dække over noget ganske andet. Hvis Trine Bramsen ikke havde reageret sådan havde hun bl.a. undgået opmærksomhed fra den digitale redaktør på Journalisten, Andreas Marckmann Andreassen, som har skrevet en kommentar om hendes vrede.

Han skrev nemlig en kommentar med titlen S-ordfører kritiserer tegninger af partiformænd i seng sammen, som tager sagen i kærlig behandling.

Jeg kunne ikke lade være med at komme med en kommentar. Jeg skrev følgende:


Man skal altid tænke sig grundigt om før man kommer med en kommentar. Når en prøveballon som et så nært samarbejde kommer kun ganske få måneder efter deres egen partiformand havde givet udtryk for, at man ikke kunne regne med partiet, så risikerer man en vis overraskelse. Det havde været noget mere klogt at forbigå satiretegningen i tavshed - og så håbe ikke alt for mange gik over til enten SF eller Enhedslisten i skuffelse over Socialdemokratiet...

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: