Har du brug for hjælp til at afholde dit næste arrangement?
EventButler udvælger de 3 bedste steder til dit arrangement - Få 3 tilbud

torsdag den 4. august 2011

Nyrup havde ret

Nyrup havde jo ret da han aftenen før valgdagen hvor Anders Fogh Rasmussen overtog magten gav en skitse over hvordan det ville gå. Se selv videoen her:Jeg har d.d. skrevet til BT med følgende læserbrev, der sikkert udgives i morgen, fredag:

Nyrup havde ret
Daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen sagde det så klart aftenen før valget. Dengang kaldte man det for skræmmekampagne at han skitserede hvordan det ville gå under en VKO-regering. Vi fik som vi stemte, og har siden været skamreddet af en regering som ikke skyr nogen midler for at nå sine mål. Det kan godt være vi ikke længere har nogen udlandsgæld, men de eneste tegnebøger der er vedblevet at være overvægtige har været politikernes, for de har formået at lave efterlønsreform der tvinger borgerne til at pukle endnu mere altimens politikerne havde foretrukket selv at gå fri for at arbejde længere og mere. Det sidste ses så også i form af en meget ringe deltagelse i selve Folketingssalen. Den slags mennesker vil aldrig få et job i det pulveriserende samfund, for der er næppe nogen der ville have folk med så ringe reelt engagement. Der er mere i medmenneskelige politiske beslutninger end bundlinjens farver på tallene - det er mennesker det handler om!

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Læserbrevet var ikke i avisen i dag, men til gengæld blev BT's debatredaktion lidt til grin fordi Per Mortensen fra Måløv fik mit kontrafej ud for sit læserbrev.

Efter samtale med debatredaktionen viste det sig, at hans indlæg kom ind i sidste øjeblik, men de glemte så altså at fjerne mit billede...

Med andre ord: jeg skifter ikke navn. :-)