tirsdag den 7. juni 2016

Unfair behandling af kongehuset

Der er noget rivende galt i dansk politik, når man kritiserer et kommende besøg hos præsident Erdogan i Tyrkiet. Alle kritiske politikere ved ganske udmærket, at vores kongehus IKKE er politiske, og det er ved at blive lidt trættende, at visse partier fortsætter en kritik, som alle har hørt før.

Sagt ligeud: lad os dog komme videre. Diskussionen har været på banen så mange gange, og der er intet nyt under solen. Et parti vil helt afskaffe kongehuset, et andet stiller sig kritisk på grund af nogle konkrete menneskerettighedsissues, men har det nogen relevans for muligheden for sunde kompromiser?

Tror vi virkelig, at vi kan vinde andre lande over til en demokratisk vej ved at isolere dem? Dén metode blev prøvet mod Cuba - og det erklærede præsident Obama jo for nylig var en FORKERT strategi.

Er danske politikere klogere?

Sikkert når de selv står foran spejlet, men lad os nu genfinde fatningen. :-)

Kongehuset foretager en høflighedsvisit som svar på et tidligere statsbesøg, og så er dén sag vist ikke ret meget længere vel?

Lad os nu få fokus på de vigtige ting her i livet i stedet for det konstante flueknepperi, hvor nogle tror de kan løse alverdens problemer hvis bare man gør hvad DE finder bedst. Ellers kan man jo prøve at tage en folkeafstemning. Den vil fuldkommen afvæbne de påstande, der kastes rundt i debatten. Vi elsker vores kongehus - og det var der visse politikere, der kunne lære en hel del af at respektere...

Ingen kommentarer: