fredag den 10. marts 2017

Det stålsatte blik er ikke nok!

Ældreminister Thyra Frank kunne hurtigt komme videre, da hun endelig beklagede sin håndtering af hele Lotte-fadæsen. Det samme kan ikke siges om transportminister Ole Birk Olesen. Allerede i aftes skrev jeg dette tweet om, at jeg allerede så Ulf stå i t-shirt påtrykt '3 mia' i årets #Cirkusrevyen.


Det er endog særdeles uheldigt når en minister ikke forstår at fortælle sandheden. Hvorfor påstå, at der ikke var beløb på bordet i december, når referatet fortæller en helt anden historie?

Det kan godt være, at Audi-Anders, a.k.a. Anders Samuelsen, er meget betaget over, at have fået indflydelse på milliarder ved at indtræde i den såkaldte V-LA-K-regering, men der mangler én ting i det stålsatte blik: viden om, at millioner og milliarder OGSÅ er tal!

Det er fuldkommen vanvittigt at være vidne til den manglende indsigt hos ministre fra Liberal Alliance. Det er efterhånden kun Merete Riisager, Mette Bock og Simon Emil Ammitzbøll, der kan stå distancen. De øvrige tre ministre, hvoraf den ene er formanden selv, har et ego på størrelse med Rundetårn i forhold til det at forvalte ministerrollen.

Det bliver sjovt at se, hvordan man vil håndtere denne situation. Statsministeren har givet udtryk for, at han har fuld tillid til alle sine ministre, men det ligner nu engang en dårlig tegnefilm, hvor helten holder sig i det yderste af fingrene på vej ned fra bjerget...

God weekend til alle. :-)

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Det kan godt være politikerne vil bilde os ind, at de ikke tager sig af meningsmålinger, men når Ole Birk Olesen overlever med 'kun' en næse, så kan der ikke være tale om andet end at DF har erkendt, at de ville miste mandater ved et valg ved at udtrykke direkte mistillid.

For linjerne var jo trukket skarpt op. Fyres en minister, går alle LA-ministre, så det ville ende som et kabinetsspørgsmål på øverste niveau, og statsministeren ville aldrig kunne påstå, at han 'ikke vil være statsminister for enhver pris', hvis han sad det overhørig, og formede en ny regering uden et valg.

Så der kom ikke en Eva Kjer Hansen i denne omgang. Næser har ministre jo samlet på i mange år. Uffe Ellemann Jensen fik dem i hastigt tempo dengang han var udenrigsminister, og han var noget mere stålsat over for kritikken end man er i dag.

Ole Birk Olesen vil ikke undskylde noget. Nej, han beklager i stedet...

Det er næsten komisk at se på #dkpol i øjeblikket! :-)