mandag den 19. september 2011

Dagpengereformen

Det er tankevækkende, at Dansk Folkeparti gerne vil invitere sig til kaffe for at hjælpe dagpengemodtagere når vi for resten af reform-pakken ser en klokkeklar udmelding om at end ikke forbedring af efterlønsreformen kan komme på tale.

Sagt ligeud: I stedet for at Dansk Folkeparti går rundt og bebrejder Lars Barfod og de Konservative, at blå blok tabte valget, så var det måske på sin plads at kigge en smule indad. Det gør ondt - men er ikke desto mindre nødvendigt hvis Pia Kjærsgaard gerne vil undgå hendes parti smuldrer helt.

Vi har konstateret at kontraktpolitikken er død - skattestoppet forsvandt allerede under VKO mens der blev indført 285 nye skatter, og nu er værdipolitikken også død.

Det eneste som gik langt over Dansk Folkepartis forstand var, at de burde have stået ved deres løfter om at BEVARE efterlønnen. Da de blev afsløret i landsdækkende aviser undgik de emnet, og skød i stedet for med skarpt imod den kampagne der var sat i søen.

Borte var den konsekvens at de allerede DENGANG skulle have stået fast, og havde de gjort det, ville folk sikkert vedblive med at stemme på dem.

Pia begik en KÆMPE brøler, og da vi i søndags kunne høre hende deltage i debatten om spindoktorer versus presserådgivere, kan vi konstatere, at Pia SKULLE have haft bedre råd end det hun fik - og det er den primære årsag til at Dansk Folkeparti selv har tabt flere mandater.

Nu skal jeg jo ikke give Pia gode råd, for det mener hun stensikkert selv hun er bedst til, men hendes forudsigelser om hvor lang eller kort en rød regering vil holde vil afhænge af alt andet end hendes kiggen i krystalkuglen.

Ganske som slet skjulte trusler ikke vil virke. Nu fortjener den nye regering en chance til at vise hvad de duer til, og så må POLITIKKEN afgøre hvilken karakter der kan gives til landets første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt.

Ingen kommentarer: