søndag den 11. september 2011

Tre vigtige grunde til at stemme på torsdag

I dag vil jeg gerne dele tre vigtige grunde til at stemme på torsdag med jer læsere af denne blog. Du kan selv danne dig en mening om hvert punkt, og du er velkommen til at komme med kommentarer hvis noget af det giver dig lyst til at debattere disse punkter. De næste dage sættes slutspurten ind med flere gode argumenter du kan bruge når du skal opgøre hvor du sætter dit kryds på torsdag, den 15. september 2011, hvor vi afholder valg til Folketinget.


  1. Når vi foreslår flere kvinder kaldes det alt muligt. Berlingske Nyhedsmagasin skrev i nr. 9 fra 2006 (side 38): "Udnævn flere mødre til chefer. De ret få mødre, der også er chefer, bruger systematisk deres erfaringer med børnene til konfliktløsning og planlægning på jobbet [...] De fleste mandlige chefer med børn har ikke lært kunsten." Baggrund: årets kvindelige leder i Tyskland i 2005, Regine Stachelhaus, chef i den tyske del af HP. BN er næppe venstreorienteret ævl, vel?

  2. Anders Fogh Rasmussen vandt sidste valg fordi han ERKENDTE værdien af det Mandag Morgen pointerede den 27.2.2006, nemlig at fremtidige konflikter ikke skulle have lov til at ESKALERE som vi så det under karrikaturkrisen. Nu til dags vil V, K og O ikke indrømme bare ét område hvor de mener de kan gøre det bedre. Plejehjemspersonale, sygeplejersker og offentligt ansatte skal løbe stærkere på grund af dokumentationskrav mens klienterne ligger på gangene på sygehusene. Hvornår er nok nok?

  3. Mogens Lykketofts kronik i Politiken "Manipulation og nysprog fra V"Husk at stemme på torsdag, den 15. september 2011.

Ingen kommentarer: