torsdag den 8. september 2011

Økonomi kan ikke opveje menneskesyn...

Tanken om at en midlertidig bedring i økonomien skulle redde Løkkes ministerstol er, for at sige det mildt, optimistisk. Det har nemlig ikke bedret spor for befolkningen, og menneskesynet er stadig det samme hos VKO. Jeg tror bookmakerne ville være forsigtige...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Menneskesyn.....
Er det så når den røde blok siger at folk på kontanthjælp skal ud og arbejde for pengene - den fyrstlige løn der ligger et par tusinde under den udeboendes SU.
Ja det er da menneskesyn.
FØJ!

Og med deres økonomiske plan så bliver der jo flere af dem, så snart bliver gennemsnitslønnen lavere end i Mexico.

Helle har aldrig været og bliver aldrig socialdemokrat!!!

Henrik V Blunck sagde ...

Jeg må trække lidt på smilebåndet over du tydeligvis ikke kender taksterne på hverken kontanthjælp eller SU med den udmelding.

Men det er såmænd intet nyt i at aktivering har eksisteret i mange år. Netop fordi der IKKE er økonomiske bånd mellem fagforeninger og Socialdemokraterne mere, så er aktivering et politisk spørgsmål.

Spørger du mig til gengæld om min fagpolitiske holdning, så er det klart at aktivering som arbejdsmarkedsforanstaltning hurtigt kan virke som løntrykkeri. Det sidste er ikke til gavn for den almindelige arbejder fordi kommunerne derved indirekte får subsidieret deres opgaver.

Men din påstand om hvor ægte socialdemokrat Helle er må stå helt for din egen regning. Når sådan kritik fremstår anonymt så er det lidt kujonagtigt at bruge det sprog.

Dét må du vel erkende... ;-)