torsdag den 8. september 2011

Det handler om mennesker

Skræmmekampagnen preller af, for når Lars Løkke skal beskrive regeringens CV så glemmer han fuldkommen hvor mange menneskelige skæbner der bløder i VKOs jagt på den gyldne bundlinje.
Forsøget på at lege den ansvarlige landsfader klinger noget hult når han ikke sætter sig ordentligt ind i S+SFs plan, men alene lirer de sædvanlige VU-floskler af som gadedrengene Peter Christensen og Kristian Jensen også har forsøgt sig med på de sociale medier.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så prøv at forklare S-SF's økonomiske plan, for hver gang man ber om forklaring får man jo blot at vide at regeringens er dårlig.

Hvordan skal man tjene på de 12 min?
Hvordan hjælper en privatiseret betalingsring omkring København de fattige?

Gør den ikke bare at folk ikke kan bo i udkantsområderne, og arbejde i Kbh. specielt hvis man hører til den lidt fattigere del.

Hvis S tænker så meget på mennesker, hvorfor vil Helle så ikke selv hjælpe med at betale mest med alt det hun tjener - køber bil i udlandet for at spare tsk tsk

Nææææh kritiserer kan den røde blok, men komme med reelle ændringer der virker er straks sværre

Henrik V Blunck sagde ...

Jeg har senere forklaret de 12 minutter, og den forklaring er du også velkommen til at læse.

Når det gælder det med at bo i udkants-Danmark, så er der flere ting i dén sag. Jeg er tilhænger af at folk arbejder i deres nærområde (personlig holdning), og rent miljømæssigt er det noget vanvittigt at vælge at bosætte sig i Maribo hvis du arbejder i København.

Men hvis du mener at det at sidde i kø på motorvejen er vejen frem, så stemmer du da bare på den blå blok. De har intet alternativt bud på de trafikale udfordringer, så det med at brokke sig over konstruktiv kritik synes at klinge noget hult når kritikken fremføres anonymt.