fredag den 23. september 2011

Få dog fingeren ud!

Beklager, men dette indlæg bliver en sk*deballe til de politikere som netop nu lurepasser, og budskabet er klart og tydeligt: "Få dog fingeren ud!" Mottoet for valgkampen var: "Danmark skal videre", og dette opnår vi altså ikke ved lange forhandlinger og manglende handling. Mandatet blev givet for en uge siden, og NU er det altså på tide at få samlet tropperne og komme i gang med det praktiske arbejde.

Vi så allerede efter valgkampen at meldingen til husejerne og kommende huskøbere om gratis tinglysning var ren luft. Nu manglede der pludselig finansiering. Den tøsesure reaktion fra en opposition som tydeligtvis var særdeles fornærmede over at have tabt, og nu skulle det altså - endnu engang - gå ud over boligejere og huskøbere.

Der anes et mønster, og det er vel kun et spørgsmål om hvor mange kameler der skal sluges i de forhandlinger der foregår lige p.t.

Det er, for at sige det mildt, uanstændigt at der ikke sker noget NU. Vi håber ikke det er en forsmag på de kommende år at der ikke skal ske spor i dansk politik. Handling nu, tak...

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: