torsdag den 8. september 2011

Forskelligheder ej farlige

Det er ikke nogen skade til at der er forskelle mellem partierne. Det er demokratiets vilkår. Når VKO vil skabe splid er det alene fordi de gerne vil skjule det endnu væsentligere, nemlig det knæfald som både V og K har gjort for at behage fru Pia Kjærsgaard.
Når alt kommer til alt er det netop Villys og Margrethes soloudmeldinger der gør Helle Thorning Schmidt til en endnu mere indlysende leder. Vi skal have én der KAN styre landet uden at spørge rundt først om hvad vi må mene.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad er det for en gang vrøvl - hvilken virkelighed lever du i?

Jeg har været til ungdomsmøder med begge, og hvor Lars gik rundt og stillede spørgsmål, og svarede åbent på dem og også sagde det negative de vil gøre, så havde Helle 2 "bodyguards" med som sørgede for de rigtige spørgsmål blev stillet, og sagde ikke en eneste negativ ting hun vil gøre, for hendes meninger går altid samme vej som det flertallet mener.

Og selvom der er blevet sagt meget begge veje, så tror jeg rød blok vinder i forsøg på at skabe problemer. Man har jo knap nok hørt deres politik - det handler kun om hvad regeringen har gjort ifølge dem

Henrik V Blunck sagde ...

En gammel kommunikationsekspert sagde engang: "Meget af det vi opfanger afhænger af måden vi lytter på"...

Det er ret tydeligt at du har dannet dig en mening - og det er fair nok.

Men din kritik er nu engang ret hul når du samtidig gemmer dig bag anonymitetens behagelige dække. Stå dog op for dine holdninger frem for at komme med disse ensidige kommentarer...