onsdag den 11. november 2015

En god løsning i morgen - nu i overmorgen...

Helle Thorning-Schmidt blev, som bekendt, godt til grin på bemærkningen om "en god løsning i morgen" da betalingsringen blev skrottet. Nu er det Lars Løkke Rasmussens tur, for nu kommer der "en god løsning i overmorgen" - denne gang i forbindelse med stramninger i forhold til de flygtninge, som kommer hertil som følge af krigen i Syrien.

Det er ganske tankevækkende som debatten er kommet til at handle om ANTALLET af mennesker, der flygter. På denne måde kan man distancere sig fra den virkelighed, at virkelig mange mennesker er ramt af tragiske skæbner som følge af de beslutninger, der engang imellem kan føles som skrivebords-beslutninger fra magthaverne i vesten...

Nu må man jo vente og se hvad der kommer ud af de samtaler som statsministeren vil holde med Folketingets partier, men man aner allerede et vist fait accompli, da Lars Løkke Rasmussen under dagens pressemøde talte om en orientering til Folketingets partier. Man skulle alene sikre sig, at man ikke havde et flertal imod sig.

Jo, jo. Demokrati har fået en helt ny klang. Nu handler det ikke længere om at skabe fornuftige og langsigtede beslutninger, men altså mest af alt om, at sikre sig, at man kan blive siddende på ministerpladserne, fastholde ministerbilerne etc.

Vi venter i spænding på fredagens nyheder...

Ingen kommentarer: