Har du brug for hjælp til at afholde dit næste arrangement?
EventButler udvælger de 3 bedste steder til dit arrangement - Få 3 tilbud

onsdag den 10. august 2016

Nye politiske vinde på Borgen

Der blæser nye vinde på Borgen, for DF og S taler åbenbart sammen om at skaffe et flertal for skattelettelser i bunden, hvis der endelig skal være skattelettelser. Det er kun godt en måned siden, at man 'ikke mente der ville være råderum til skattelettelser', og en anden udtalelse var, at 'man hellere ville have velfærd, hvis der viste sig et råderum'...

Meget kan altså ændre sig i dansk politik.

Jeg har afsendt dette læserbrev i denne forbindelse:

Nye politiske vinde på Borgen
Nu skal man altid passe på med overdrevet optimisme alene fordi der en enkelt gang er udsigt til at lave en aftale på tværs af folketinget mellem S og DF. Samtidig må vi også bare erkende, at der ER brug for at bryde blokpolitikken, hvis der skal laves resultater med bedre social profil.
Når DF melder sig parate til at lempe skatten i bunden er det godt, at de holder fast i løftet de gav under valget. Men vælgerne er stensikkert opmærksomme på, at det var DF som var med til at lægge stemmer i potten til kontanthjælpsloftet. Hvordan de ved næste valg vil forklare denne beslutning bliver interessant at se, for det handler jo dybest set om pisk eller gulerod. Hvis man alene vil svinge pisken, kan man ikke bagefter påstå dette er en gulerod - medmindre man lider af den munddiarré som er så udbredt i dag.
Det er måske meget sundt at få testet viljen til at udfordre Løkkes politik, men der er mange områder hvor man har brug for en langt grundigere revision af reglerne. Når folk skal halvere deres indkomst for at investere i en fremtid via uddannelse, og SU-reglerne stadig kun definerer én som forsørger hvis børnene bor sammen med SU-modtageren, så er der en del at tage fat på HVIS politikerne ønsker at komme i sync med befolkningen.

Henrik V Blunck, Kalundborg
BA-stud IVK


Fortsat god dag. :-)

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Læserbrevet var med i dagens udgave af Arbejderen på side 8.