mandag den 29. august 2016

Regeringens 2025-plan

Kl. 20 afslører statsminister Lars Løkke Rasmussen en del af sin plan direkte via Facebook. Da jeg ikke bruger Facebook, så kan jeg ikke udtale mig om formatet og/eller hvad der bliver sagt, men det står enhver frit at følge planen dér, hvis man lyster.


Dog kan jeg forestille mig, at mange hellere vil se 2. afsnit af DicteTV2.

Det forlyder ifølge regeringens hjemmeside, at planen præsenteres i morgen på et pressemøde kl. 10, og at man også kan følge med online herfra: http://regeringen.dk/nyheder/statsministeren-praesenterer-tirsdag-helhedsplan-for-et-staerkere-danmark/

Der er stensikkert rigtig mange, som er endog meget spændte på at høre, hvad statsministeren har i tankerne, og da man her til aften kunne høre om et fradrag ved opsparing til pension, kan man så håbe, at man neutraliserer den slags egenopsparing fra beregninger til f.eks. boligsikring. Ellers er folk lige vidt, hvis de bagefter straffes for at have sparet op ved siden af en folkepension. Men lad os se hvad der er i vente. :-)

1 kommentar:

Henrik V Blunck sagde ...

Pressemøderne giver på hver deres områder stadig et vist rum for den forhandling som skal på plads før helhedsplanen er på plads.

Der er, helt som forventet, de sædvanlige indvendinger længe inden man konkret får set på hvor aftalen lander. Der er nogle drømme hos Venstre, og tonen på statsministerens pressemøde var skinger set i forhold til det kasseeftersyn som Venstre har nævnt før. Der er en risiko for, at i hvert fald både Socialdemokraterne og de Radikale (og i et vist omfang også SF) vil føle sig noget irriterede over påstanden om slinger i den økonomiske vals da den røde regering regerede 2011-2015.

Vi får se hvad der sker...