Har du brug for en ny mobiludbyder?
Telmore Mobilabonnement med Play

fredag den 6. januar 2017

Dansk Folkepartis reaktion på EBs artikel om grisefester

Billedkilde:
Man kunne på TV2 News høre næstformanden Søren Espersen være ganske forbandet over de artikler som har været skrevet bl.a. om grisefester. Han sagde i interviewet med Gerttrud Højlund, at man ikke kunne stole på kilderne fordi det var tidligere medlemmer af DF, som var 'mavesure' i Søren Espersens optik.


For dem som har læst min artikel om partiernes styring vil det hurtigt gå op for dem, at man ikke kan lufte utilfredshed uden for partiets fire vægge uden en reaktion som ligner det vi kender fra sekter, nemlig udstødelse og fuldkommen udelukkelse.

Sjovt nok er det kun stemmeslugere som Morten Messerschmidt, Mogens Camre (mens han levede) og enkelte andre, som har overlevet fordi man tydeligvis ikke ønskede at miste deres evne til at suge stemmer på valgdagene.

Alle kan begå fejl, men så må man stå ved det - det gælder også Søren Espersen!

Det nytter ikke noget at opfinde en træmand, som man bagefter bruger som argument for afvisning, når dokumentationen er så tydelig som den er. Det er ganske fair, at Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, beder Søren Espersen forholde sig til sin rolle i MELD7FELD-systemet. Når denne gerne vil overlade det til Olav (EUs anti-svindel organisation) er det alene et forsøg på at udsætte tidspunktet hvor en evt. næse kommer frem.

Når man konkret trækker et navngivent eks-medlem frem med påstande om at vedkommende knap var tilstede til det konkrete møde, så var det på samme måde et forsøg på at udstille, at man får det fulde system op i sin bagdel, hvis man formaster sig til at udfordre DFs topstyring.

Mange troede, at partiet ville ændre sig da Pia Kjærsgaard overlod formandsposten til Kristian Thulesen Dahl, men dennes løjtnanter er stadig mindst lige så bidske som de altid har været i deres forsvar af partiets linje.

Det er ikke spor kønt at se på udefra, men ganske som man siger en advokat har en idiot som klient hvis han bruger sig selv som advokat, så kan Søren Espersen prale nok så meget af lang tid i journalistik. Han gjorde et temmelig dårligt indtryk her til aften, og så kan han altid tænke lidt over en ny og bedre strategi næste gang han vil optræde på skærmen.

God weekend til alle. :-)

Ingen kommentarer: