tirsdag den 5. april 2011

2 år med Løkke som statsminister

I dag kan vi alle gøre status over 2 år med Lars Løkke Rasmussen som statsminister. Der er ganske lille kontrast fra tiden med Anders Fogh Rasmussen i den forstand, at vi allerede dengang havde en parlamentarisk situation hvor alt skulle cleares med Dansk Folkeparti.

Men der er væsentlige punkter som klart adskiller sig fra Anders Fogh Rasmussens tid som statsminister, og det gælder i særdeleshed det team af ministre som statsministeren har i dag. En transportminister som ikke forstår hvorfor trafikken ikke kører imens bilerne, busserne, cyklisterne og alle andre rutschede rundt i en hård vinter. En beskæftigelsesminister som driver samme indpisknings-"motivation" som Claus Hjort gjorde mens han havde posten - og en finansminister som i øvrigt videreførte den samme skolemester-stil som Lars Løkke Rasmussen også selv brugte mens han var finansminister. En Bertel som bliver, mildt sagt, vred når han får spørgsmål han ikke ønsker at svare på.... Og listen kunne være meget længere. Men den er deprimerende, og derfor ikke værd at beskæftige sig med.

Et andet væsentligt punkt er moralen og etikken i det politiske. Nu skal selvforskyldte sygdomme dækkes af forsikringer, og definitionen er knivskarp, for nu har politikerne - med ekko fra historien - opfundet super-mennesket. Idealbilledet som helst skal være en tændstik, og pokkers om ikke også sportsskader kom ind i billedet her.

Overvægtige mennesker skal træne for at komme ned i vægt, og i sådan en træning kan der ske skader...

Den manglende skelnen mellem fornuft og populisme gør at meldingerne er ved at blive mere sindssyge for hver dag der går.

2 års jubilæum må være i Løkke-hjemmet, for vi andre kalder det et mareridt som indtil videre har været i 730 dage... ;-)

Ingen kommentarer: