onsdag den 27. april 2011

Grænsekontrol for enhver pris

Grænsekontrol for enhver pris er et velkendt fænomen når det gælder Dansk Folkepartis signalpolitik. Mindre kendt er hvilke omkostninger der er forbundet med en sådan grænsekontrol - medmindre Dansk Folkeparti har de fornødne frivillige til at kontrollere alle overgange. Dem er der rigtig mange af!

Når det gælder påstanden om kriminalitet, så er det forbavsende at se hvor lidt talent Peter Skaarup har i dagens interview. De mest kriminelle er nemlig slet ikke dem som snuppes, men alle dem som slipper fri.

I et kontrolsamfund som det danske går systemet gerne efter den lille mand som laver en trykfejl i sin indtastning, men når selskaber tømmer pengene ud af landet helt uden at betale skat her i landet, så lukker man øjnene.

Den grænseoverskridende kriminalitet løses ikke ved grænsekontrol, men ved at give politiet langt bedre vilkår end det der blev givet under Politireformen. Det ville sende nye signaler, men så skulle Dansk Folkeparti (sammen med Venstre og de Konservative) først erkende, at politireformen var en fejl.

Dét vil de næppe gøre, for det er nemmere at kaste skylden på en grænsekontrol...

Ingen kommentarer: