tirsdag den 19. april 2011

Valgene vindes MELLEM valgene

Det gør mig altid en smule skuffet at se hvorledes folketingskandidater først nu vågner til dåd. Det er først nu de "gider" skrive læserbreve, for nu fornemmer de, at der er et folketingsvalg på vej.

De har fuldkommen misforstået hvordan politik skal LEVES. Der skal skrives læserbreve hele året - også efter valget, også selvom du er valgt. Det nytter ikke noget at politik behandles som et deltidsjob.

Det er netop manglende fremmøde til byråd, regionsrådsmøder og i Folketinget som giver politikerlede. Folk er TRÆTTE af politikere som ikke tager opgaven alvorligt.

Så kan folketingspolitikere altid undskylde sig med møder i kredsen, besøg på virksomheder osv. Men den holder jo ikke, for alle kan jo tydeligt kende forskel på om en politiker er synlig lokal (i sin egen kreds), eller om vedkommende pjækker fra sin opgave.

Dagens opsang er derfor: tag opgaven seriøst, og tag det alvorligt. Hvis du vil have borgernes tillid må du gøre en indsats. Det starter i det små, men enhver god gerning der gentages akkumuleres til gode resultater. Husk det - også efter et valg.

God Påske til alle. :-)

Ingen kommentarer: