tirsdag den 26. april 2011

Rart at Putin tager stilling

I stedet for de sædvanlige høflighedsbesøg fra verdens ledere er det rart at se, at Putin tager stilling til emnet Libyen. Hvorfor skulle Lars Løkke Rasmussen kunne løbe på frihjul i forhold til kritik når der nu endelig er flere elementer i måden vi gik i krig på som ikke er spor gennemtænkte.

Du skal ikke have læst ret meget om arabisk tankegang før det vil gå op for dig, at krigen mod Gadaffi er en helt anden krig end det vi præsenteres for i de etablerede medier. Ikke fordi jeg på nogen måde vil anbefale konspirationsteorier, men er det ikke en smule påfaldende, at USA mest af alt brokker sig over Gadaffi ikke bare klapper hælene i, og adlyder?

Der er mange ting der slet ikke er overvejet, herunder hvad det egentlig er for nogle mennesker der udgør oprørsbevægelsen.

Forestil jer lige, at vi først bagefter opdager, at vi begik en fejl...

Ikke nogen sjov tanke, vel? Derfor er det også vigtigt at vi tænker mere langsigtet næste gang vi går ind i internationale operationer. Så derfor fortjener det stor ros, at Putin tager stilling - og tør give udtryk for sin holdning.

Ingen kommentarer: