lørdag den 16. april 2011

De Radikale spiller højt spil

Når de Radikale, med sædvanlig elegance, flirter med regeringen i forhold til 2020-planen, så er der ingen tvivl om hvorfor nogle partier trives i meningsmålingerne mens andre har det skidt. Liberal Alliance høster bonus for den drejning V og K har taget i retning af Dansk Folkeparti, og Socialdemokraterne og SF høster stemmer for at vise en KURS.

Folk vil have forandring og nye holdning - ikke bare gammel vin på nye flasker.

Margrethe Vestager vil gerne arbejde for sin politik, og det kan vi andre jo kun respektere. Men at hun endda muligvis vil gå så langt som at stemme for regeringens politik fordi hun gerne vil af med efterlønnen, er himmelråbende vanvittigt.

Jeg mener afgjort vi ser nødvendigheden af at befolkningen bliver hørt. De vil stensikkert sætte krydset som fortjent, og det kan blive en hård dom for visse partier. De Konservative og Radikale kan imødese en hård kamp for at komme over spærregrænsen med den slingrekurs vi har set de seneste år.

Men det må et folketingsvalg vise. Jeg stoler på den danske befolkning denne gang vil erkende sandheden i at vi får de politikere vi fortjener hvis vi stemmer forkert ved det kommende valg.

Ingen kommentarer: