mandag den 28. december 2015

Kystsikring - tid til handling

Danmark har et alvorligt problem. Vi er et land med meget kyst, og derfor er der også en del at tage fat på, når det gælder kystsikring. Det handler om, at få investeret i ordentlig kystsikring, hvis vi gerne vil have tryghed for borgerne.

Kontornusserne ville have godt af, at tage rundt i landet, for mange steder kan kystsikring faktisk være smuk. Tag f.eks. til Marielyst nede ved Nykøbing Falster, og se det voldsystem, som bestemt ikke er spor hæmmende for en god udsigt. Andre kunne pege på andre geografiske lokationer med gode løsninger, som kunne sikre beboerne, der indtil videre gentagne gange har måtte se deres ejendele ødelagt af vand.

Kombineret med ordentlig kloakering kan meget gøres, og vi ved allerede nu, at det KUN kan blive værre i fremtiden, så hvorfor ikke investere nu?

Det nytter ikke noget, at borgerne har set lokale storkommuner investere i dyre rådhuse, altimens de så oplever, at deres egne værdier ødelægges, ene og alene fordi bureaukraterne ikke kan blive færdige med løsninger på problemerne.

Kystsikring bør hastebehandles gennem kommunale tilladelsessystemer, og de politiske partier burde simpelthen få fingeren ud af gaskanalen. Jo hurtigere jo bedre!

Med disse ord vil jeg ønske alle et rigtig Godt Nytår med håbet om, at 2016 vil give os langt flere positive resultater. Ellers må vi have et folketingsvalg, så borgerne kan få lov til at give karakterer til den manglende handling...

Ingen kommentarer: