torsdag den 10. december 2015

Socialdemokraterne skyder sig selv i foden

Man kan undre sig over hvorfor kommentatorerne er tavse, men Socialdemokraterne skyder sig selv i foden når de vil anklage Dansk Folkeparti for løftebrud i forbindelse med boligydelserne til pensionisterne.

For i modsætning til Socialdemokraterne, som bare ikke ville tale om løftebrud efter Crowne Plaza, så gør Dansk Folkeparti noget ved sagen...

Dét har næppe undgået nogen pensionisters opmærksomhed, at Kristian Thulesen Dahl lynhurtigt har taget sagen op, og ligefrem har foreslået en genåbning af dele af finansloven. Det har fået regeringen til at blive lidt sure, men folk der kender Tulle vil vide, at når først han bider sig fast i en sag, så giver han ikke op.

Det er det rene harikiri at forsøge at starte en løftebrudsdebat med lig i lasten, og man kan undre sig over hvem der rådgiver Socialdemokraterne når de forsøger sig med denne debat, når alle tydeligt kan se forskellen mellem egen passivitet da de sad i regering med de Radikale, og så den nuværende situation hvor Dansk Folkeparti 'kun' fungerer som støtteparti for Venstre-regeringen.

Ingen kommentarer: