onsdag den 16. marts 2016

Anders Breiviks opførsel

Som de fleste nok har bemærket så har manden bag Utøya-massakren, Anders Breivik, indledt en retssag fordi han føler sig dårligt behandlet under sin isolation. Manden slår 67 personer ihjel, hvortil kommer en som drukner, og en sidste dør ved fald i tilknytning til begivenheden for snart 5 år siden, og så føler han sig dårligt behandlet?
Debatten om dødsstraf præges ofte af pædagogiske pedanter, som aldrig selv har oplevet en forbrydelse, men er eksperter i at være ´åh så forstående' over for alt det, vi andre bare slet ikke forstår.

Jeg siger gerne direkte, at jeg slet ikke forstår denne Breivik - og særligt hans introducerende nazisthilsen viser præcis hvor tosset denne mand er.

Jeg har ingen medlidenhed med denne mands ønske om, at blive behandlet civiliseret. Den ret opgav han 22. juli 2011, da han foretog sin afskyelige handling.

Jeg er helt sikker på der sidder hundredevis af venner, familiemedlemmer og andre, som føler sig p*sset på af denne mands ønske om, at tage fremmedordet civiliseret behandling i sin mund! Mage til frækhed skal man godt nok lede længe efter...

Ingen kommentarer: