tirsdag den 1. marts 2016

Statsministerens spørgetime

Jeg håber det vil sprede sig, at flere følger med i Statsministerens spørgetime, for engang imellem er det næsten komisk, at se hvor irriteret Lars Løkke Rasmussen kan blive, når partilederne går ham på klingen.

Da Mette Frederiksen spurgte til tillægspakken til landbrugspakken, var statsministeren synligt irriteret. Særligt måske af spørgsmålet om selve håndteringen af den konkrete mistillid, som netop var udtrykt, af folketinget. Statsministeren havde forsøgt sig med mæglingsmøde på Amalienborg, som ikke gav det for statsministeren ønskede resultat, nemlig fornyet tillid til Eva Kjer Hansen, der formelt fratrådte i går...

Da Kristian Thulesen Dahl, ganske berettiget, udtrykte en skepsis ved hvorvidt statsministeren vil være parat til at udtrykket den danske utilfredshed med, at Dublin-konventionen ikke respekteres af de øvrige lande, var det også en vævende statsminister, som dog lovede, at se hvad der kunne gøres. Nu mangler vi så bare, at det viser sig, at denne skepsis ikke udtrykkes i Bruxelles. Så får vi godt nok ballade i folketinget.

Spørgetimen fortsætter. Den var udvidet da man i dag fik indledende spørgsmål fra de transatlantiske mandater... :-)

Ingen kommentarer: