fredag den 25. marts 2016

Et miljøultimatum ER nødvendig!

Fotokilde: proprint.dk
Det er fornuftigt af de Konservative at minde regeringen om kravet om en miljøpakke. Nu har den nye fødevare- og miljøminister nemlig fået lov til at sætte sig ind i ministeriet, og det ville være en skam for miljøet, hvis Venstre fik held med at sylte den lovede miljøpakke.
Alle har for længst hørt, at oppositionen var klar med en miljøpakke, hvis regeringen ikke havde nosser nok til at få det gennemført, og det eneste man gavner ved at lade stå til, er Venstres forhold til landbruget - mens det er miljøet vi skader ved at vente.

Vi kan ikke blive ved med at svine planeten. Vi må give en ordentlig klode videre til nye generationer, og det skorter jo bestemt ikke på tv-dokumentarer, som dokumenterer, at det står rigtig skidt til med miljøet.

Engang imellem skulle man tro, at det først VAR når der sker store katastrofer, at vi gider lytte. Da jeg i går så dokumentaren om metangassen som frigives når permafrosten forsvinder, så er det på høje tid med handling. Vi er så langt ude, at det godt kan undre, at magthaverne har syltet rapporterne der har ligget til grund for researchen før dokumentaren blev lavet.

Nogle mennesker vil lade lobbyister finansiere hvad som helst, og når det så ER gået galt, forstår de ikke, at folket bliver vrede over ansvarsforflygtigelsen. Det er på tide, at der kommer handling bag de gode ord, og derfor hilses de Konservatives ultimatum absolut velkomment.

Fortsat god Påske til alle. :-)

Ingen kommentarer: