mandag den 12. september 2016

Der er brug for en servicekontrakt med det offentlige

Når unge bliver arbejdsløse, risikerer de en lavere ydelse, hvis de ikke er medlemmer af en a-kasse. Handicappedes forhold er blevet forringede, og danskere som vender tilbage efter et par år i udlandet kastes på integrationsydelse. Lige p.t. befinder begrebet offentlig service sig - helt berettiget - på et absolut nulpunkt, og der er brug for en servicekontrakt med det offentlige.

Man kan ikke plukke befolkningen i skat med den ene hånd, samtidig med, at man plejer den efterhånden falske påstand om et sikkerhedsnet.

Der er noget der ikke hænger sammen lige nu - og det burde være klart for enhver, uanset ens politiske synspunkter... :-)

Så ganske som man i sin tid lavede kontraktpolitik, hvor folk kunne regne med hvad regeringen ville gennemføre inden næste valg, så må det være på tide, at det offentlige præsenterer sin servicemenu for et større eftersyn. Danskerne betaler gildet, så de er vel også berettigede til at få at vide hvad de betaler for?

Slut med politikere som stemmer imod at fjerne sine egne ventepenge, mens de gerne pisker befolkningen. Lige børn leger bedst, og når de mener befolkningen kan klare sig for de beløb de har vedtaget, kan de vel også selv tage mosten???

Slut med Kammerat Napoleon!

Ingen kommentarer: