lørdag den 10. september 2016

Der SKAL være respekt om politiets arbejde!

Da jeg her til morgen læste nyheden om en motorcyklist, som nægtede at standse for ordensmagten, og følgelig kørte galt, var min første tanke, at den slags mennesker fortjener at miste HELE kørekortet. Det er nemlig ikke første gang, vi oplever, at nogle mennesker udfordrer politiets rolle i samfundet.

Det er ret naturligt at folk kan reagere på mange måder ved den ubehagelige erkendelse, at de nu skal have en bøde - eller det der er værre. Det er dog ingen undskyldning for ikke at stoppe.

Det bør der rådes bod på, og justitsministeren bør omgående skride ind i forhold til de respektpakker man arbejder med i regeringen. Vi ønsker ikke denne form for semi-anarki, hvor folk vælger om de vil overholde de krav politiet kan stille til borgerne her i landet.

Når man er i besiddelse af et kørekort, og fører et motoriseret køretøj, ved man at man skal stoppe for politiet, og hvis ikke denne lektion i teorien er røget ind på lystavlen, så er det på tide, at erstatte sit kørekort med et rejsekort, for så er man slet ikke voksen nok til at føre den slags køretøjer.

Så enkelt kan det siges!

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: