lørdag den 17. september 2016

Er dette DFs menneskesyn?

Man tror ganske enkelt ikke sine egne øjne når man læse sådan et tweet fra et medlem af Dansk Folkeparti. Marlene Harpsøe er gennem årene kommet med en del udtalelser man kun kan undre sig over.


Det er ikke helt ukendt, at menige medlemmer i DF har haft deres udfordringer med pressen, men selv Krarups kamp omkring ørefigener må siges, at være det rene vand i forhold til denne udtalelse fra Helsingør-medlemmet...

Det er dette menneskesyn som godt kan forbavse, når man bagefter betænker hvorledes de selv er endog meget sensitive, hvis nogen antyder f.eks. at Nyrup havde ret med hensyn til det stuerene, eller stiller udfordrende spørgsmål til topstyringen i partiet m.v.

Jeg havde håbet, at bare en af journalisterne som gennem dagen har interviewet partiets formand ville spørge ind til dette, men det lader ikke til at være et spørgsmål man ønsker at stille. Jeg stillede disse tre spørgsmål via Twitter til Lasse Sjørslev fra TV2 News, som netop havde formanden på skærmen kl. 16:45 i dag uden at stille nogen af disse tre spørgsmål:
  • Er et par gummisko til migranter (Harpsøe-udtalelse) at tale anstændigt om folk? Er I ikke selv skyld i negativt syn?
  • Skal menuen i aften så være flæskesteg for 21. gang, eller ville hakkedrenge med bløde løg være ok?
  • Han nævnte 84% af par der blev ramt af var udl. Hvordan har han det med de øvrige 16% som rammes?
Hvad er dine tanker om weekendens årsmøde i DF?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Marlene Harpsøe har ret i, at asylansøgerne sagtens kan gå hjem til ørkensandet igen. Men hvis de skal have gratis kondisko, så er det kun rimeligt, at beslaglægge nogle af deres mange guldsmykker.

Henrik V Blunck sagde ...

Hvilke guldsmykker? Loven fungerede ½ år før første beslaglæggelse. Der var ikke helt de værdier, man lagde op til. Men god dag herfra, og tak fordi du tog dig tid til at formulere hvad du mener :-)