onsdag den 3. maj 2017

Man bliver SÅ træt af #dkpol

Man bliver SÅ træt af #dkpol når man på TV2 Online ser en artikel med titlen Stigende antal indvandrere ryster DF: - Det tal skal bankes helt ned. Af flere grunde. For det første var fremskrivningen af befolkningstallet behæftet med flere usikkerhedspunkter. Man kan ikke forudsige et befolkningstal 43 år frem i tiden.


Dernæst fordi, hvis vi endelig skulle se med DF-briller på sagen, at deres egne medlemmer og vælgere kan påvirke dette tal. Jeg kender flere, som har stemt på DF, der har været sløsede med at holde børnetallet oppe - og her hopper kæden af, for hvis man mener, at vi skal have flere 'etniske' danskere, så kan man bare se at komme i gang... :-)

Jeg bliver så uendelig træt af #dkpol når #dkmedier agerer mikrofonholdere for denne retorik!

Dansk Folkeparti og Nye borgerlige fordrejer konstant debatten. Uanset hvad der kommer af nyheder, så bliver det fortolket i retning af den GROVESTE retorik. Alt skal strammes!

Kunne man ikke bare for en enkelt gangs skyld bruge kritisk journalistik på dette emne? Køre en hel Detektor-aften på DR, hvor man gik samtlige disse punkter igennem, og fik virkelig ekspertviden på banen frem for den populisme, som medvirker til at opdele befolkningen i et 'os' og 'dem'?

Faste læsere vil vide, at jeg mener vi skal arbejde langt bedre FOR integrationen - ikke for at grave grøfterne dybere. Det gavner ingen at gribe efter de nemme løsninger hver eneste gang.

God dag herfra. Nyd solen! :-)

Ingen kommentarer: