fredag den 19. februar 2016

DR på dagsordenen

DR er nu igen på dagsordenen, da næstformand i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, er stærkt utilfreds med udtalelser fra Piv Bernth, der faldt i et udenlandsk interview. Nu skal dramaafdelingen på dagsordenen på næste bestyrelsesmøde i DR.

Ingen er sådan set uenig i, at der er et misforhold mellem det, at partiet lover bedre forhold for pensionisterne, samtidig med, at de har medvirket til forringelser og nedskæringer i pensionisternes økonomi. Det kan enhver jo gå ind og tjekke på Folketingets hjemmeside. Man har understøttet en VKO-regering før Helle Thorning-Schmidt regerede fra 2011-2015, og det er jo tydeligt for enhver, at Dansk Folkeparti gør regning uden vært, hvis de vil forsøge at benægte dette.

På samme måde kan jeg ikke komme i tanke om ét eneste indlæg hvor et medlem af Dansk Folkeparti har udtalt sig positivt på en indvandrers vegne. Selv den 12-tals dygtige ingeniørstuderende, Marius fra Cameroun, fik hårde ord med på vejen da han måtte forlade landet fordi han havde arbejdet mere end de 15 timer.

Så man kan godt undre sig over hvilket martyrium man egentlig søger?

Hvis det handler om realiteter, og en afdelingschefs meninger om et bestemt parti, kunne jeg bedre forstå, hvis hun havde udtalt sig faktuelt forkert, men det er jo ikke tilfældet.

Tværtimod risikerer DF også, at slide debatten op, og hvis først deres vælgere gennemskuer deres bluff, så kan det godt være, at partiets høje mandattal vil gå i frit fald når først folk selv begynder at analysere det misforhold der er mellem hvad der siges, og hvad der gøres når der skal trykkes på JA, NEJ eller Ved ikke knapperne...

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: